Waarom we ons schamen en wat we eraan doen

Wie ons kent weet dat wij bij ImproBattle ontzettend enthousiaste mensen zijn. We geven met veel plezier en energie improvisatielessen aan meer dan 2.000 mensen per jaar, we hebben een topteam en enorm veel leuke plannen voor de toekomst. Helaas was dat niet heel zichtbaar voor de buitenwereld. En daar schamen wij ons voor.

Natuurlijk kennen velen de verhalen van onze oprichter Marijn Vissers. Als oprichter van ImproBattle post Marijn regelmatig over zijn avonturen op zijn persoonlijke Facebookpagina (lees hier bijvoorbeeld hoe Marijn het verschil maakte tussen leven en dood voor een deelnemer van ImproBattle). In die avonturen komt ImproBattle regelmatig voor, want als trainer bij ImproBattle maak je veel mooie, pittige, grappige, ontroerende en vooral bijzondere momenten mee. En dat geldt voor alle trainers, niet alleen voor Marijn.

Onze nieuwe aanpak: we gaan het HELEMAAL anders doen

Dat Marijn goed is in het delen van zijn verhalen inspireert ons ImproBattle-team om het anders te gaan doen. We gaan minimaal één keer per maand een artikel delen waarin we jullie een kijkje geven in onze wereld en laten jullie zien hoe we met improvisatietheater mensen helpen om hun veerkracht te versterken of terug te vinden.

Onze blogs gaan over onze impro-workshops, ons team, onze doelgroepen, onze visie en onze toekomstplannen. We schrijven over onze ervaringen, onze kennis en over onze impact en delen ideeën met iedereen in het onderwijs, het sociale domein en de cultuursector.

En zo kun jij ons helpen!

En jij staat nu natuurlijk te popelen om ons hierbij te helpen, toch? Jij hebt al interesse in ons en jij bent dat nieuwsgierig Aagje dat werkzaam in het onderwijs, het sociale domein of juist de cultuursector. Help ons onze zichtbaarheid te vergroten én krijg zelf inspiratie door te lezen over ons werk. Volg onze LinkedIn-pagina en deel de pagina ook met collega’s, partners van andere organisaties of beleidsmakers waarvan jij weet dat die ook meer improvisatie(theater) willen. En trouwens, als je ideeën hebt voor mogelijke blogonderwerpen, nodigen we je natuurlijk ook uit om die onder dit bericht te posten.