Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee om aanbod op maat te maken. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Geen enkele groep is hetzelfde.
ImproBattle biedt trainingen aan waarbij we via improvisatietheater werken aan sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en verbinding.

Mail

Weet u nog niet zo goed wie u binnen onze organisatie zoekt? Mail dan naar het algemene mailadres. Wij zorgen dan dat de juiste persoon contact met u opneemt.

info@improbattle.nl

Adres

Stichting ImproBattle
Johan Ringerskade 365
2521 SL Den Haag

Stichting ImproBattle is op 21 oktober 2013 ingeschreven bij de KvK onder nummer 59025727.

Bram Martens

Zakelijk leider
bram@improbattle.nl
06 134 23 944

Maartje van Amersfoort

Inhoudelijk leider
maartje@improbattle.nl

Marijn Vissers

Marijn Vissers

Oprichter, trainer en coördinator
marijn@improbattle.nl

Rekeningnummer

Het bankrekeningnummer van Stichting ImproBattle is NL12TRIO0198019696. Waardeer je het werk van ImproBattle?

Stichting ImproBattle is per 1 januari 2016 een culturele algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat doneren aan ImproBattle met belastingvoordeel kan.

Bekijk hier onze ANBI-gegevens.

Stage lopen?

Gedurende het jaar lopen verschillende studenten stage bij ImproBattle. Daarbij sluiten zowel studenten zich aan die trainingen willen leren geven, als studenten die meer op de achtergrond de organisatie versterken. Dat doen ze soms het hele jaar, en soms een paar weken of dagen.

Een greep aan studies waarvoor wij de afgelopen jaren een stageplek hebben kunnen verzorgen: dramatherapie, culturele maatschappelijke vorming (CMV), opleidingskunde en media en entertainment management (MEM).

Wil jij in aanmerking komen voor een stage bij ImproBattle? Mail dan je motivatiebrief naar bram@improbattle.nl.