Theatercursus Impro(ve) your talent

“Impro(ve) your talent” is een programma voor jongeren. Bij de theatercursus “Impro(ve) your talent” duiken jongeren in de wereld van theatersport en improvisatietheater. Geen script, dus geen probleem! Ze bedenken ter plekke personages en verhalen en spelen scènes zonder voorbereiding. Dit is niet alleen heel leuk om te doen, het is ook een boost voor hun creatieve talent en zelfvertrouwen. Echt talentontwikkeling dus.

Dit theaterprogramma past in een positieve vrijetijdsbesteding binnen (school)jongerenwerk, residentiele jeugdzorg of naschoolse activiteit.

Doelgroep:

Hebben de jongeren die jij begeleid zin in iets nieuws? Zijn ze geïnteresseerd in theater, op het podium staan en het ontwikkelen van creatieve skills? Dan is de theatercursus “Impro(ve) your talent” echt iets voor hen! Een perfecte kans voor hen om te groeien en plezier te hebben! ImproBattle werkt in groepen van 6 tot 15 deelnemers.

Doelstelling:

  • Kennismaken met improvisatietheater
  • Ontwikkelen van creatieve vaardigheden
  • Versterken van zelfvertrouwen
  • Verbeteren van samenwerkingsvaardigheden
  • Stimuleren van spontaniteit
  • Uitdagen om uit de comfortzone te stappen, zoals op het podium durven staan

Duur van het programma:

De theatercursus bestaat uit 6 tot 15 wekelijkse lessen van 1,5 uur. Afhankelijk van jullie wensen bepalen we in overleg wat handig is.

Vraag een offerte aan:

Wil je de theatercursus “Impro(ve) your talent” organiseren voor de jongeren in jouw jongerencentrum? Neem dan contact op met Bram van ImproBattle via bram@improbattle.nl voor een vrijblijvende offerte en meer informatie. ImproBattle staat klaar om je te helpen bij het plannen van een programma dat perfect past bij jouw jongerencentrum. Ontdek de kracht van improvisatietheater en haal ImproBattle in huis voor een onvergetelijk lesblok. Laat de jongeren hun talent ontdekken en groeien!