Cultuuronderwijs

Workshops Improvisatietheater

ImproBattle geeft workshops en lessenreeksen improvisatietheater op (middelbare) scholen in het kader van talentontwikkeling en cultuureducatie aan leerlingen van alle niveaus en leergangen.

Leerlingen maken in een workshop ImproBattle kennis met improvisatietheater (theatersport) en oefenen improvisatievaardigheden.  Ze leren hoe ze een geïmproviseerde scène moeten spelen en hoe ze samen een verhaal kunnen maken.

ImproBattle accepteert de CJP Cultuurkaart als betaaloptie. Kijk verder op deze pagina voor meer informatie over de CJP Cultuurkaart.

Workshop improvisatietheater

De workshops improvisatietheater voor scholen worden op maat gemaakt. Een ervaren ImproBattle-trainer maakt een programma dat aansluit bij de leerlingen en houdt rekening met de groepsgrootte, het lesdoel en de ervaring van de deelnemers.

Duur: 1 of 2 lesuren
Aantal leerlingen per groep: 8-30
Kosten: vanaf 65 euro per les

Neem contact op met ImproBattle.  

“De trainers zijn ook erg leuk, ze maken grapjes en zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer. Het hoeft allemaal niet zo serieus te zijn. Je kan jezelf zijn. Ook met de andere deelnemers is het gezellig, we lachen veel.”

– Deelnemer (jongen, 15 jaar)

CJP Cultuurkaart

Ieder jaar krijgen steeds meer scholen de CJP Cultuurkaart. Met de CJP pas kunnen zij met korting klassikale culturele activiteiten inkopen. ImproBattle is Cultuurkaart acceptant wat inhoudt dat ze ons kunt boeken via CJP. Scholen krijgen 5% korting wanneer ze ImproBattle boeken voor een workshop improvisatie theater in de klas via de CJP Cultuurkaart.

Meer weten over hoe dat werkt? Neem contact met ons op. 

IMG_8320

ImproBattle CultuurDag

De losse workshops kunnen gecombineerd worden tot een cultuurdag met een gezamenlijke presentatie van meerdere groepen.

Het is een waardevolle toevoeging de opgedane improvisatie vaardigheden meteen in de praktijk te gebruiken. Bovendien zien de deelnemers wat de andere groepen hebben gedaan.

Duur: 1 lesuur extra
Aantal leerlingen: tot maximaal 150 per show
Kosten: vanaf 3 euro per leerling

Neem ruim van te voren contact met ons op wanneer je een ImproBattle Cultuurdag wilt organiseren.

“Gisteren heeft mijn groep de laatste ImproBattle gehad, dit vonden zij heel erg jammer! De klas heeft een leuke tijd gehad tijdens de workshops!” 

Docent

IMG_8312