Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Wij hebben vanuit de praktijk verschillende improvisatietrainingen ontwikkeld. Iedere doelgroep en doelstelling vraagt namelijk een andere aanpak. Hieronder staat ons keuzemenu.

Wij werken op maat

Het keuzemenu geeft een indruk van wat wij doen, maar wij kunnen nog veel meer!

Ieder programma wordt met de opdrachtgever op maar gemaakt zodat het perfect aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

Dus passen de workshops en trainingen net niet bij wat u voor ogen hebt, of twijfelt u of uw doelgroep baat heeft bij een ImproBattle-traject? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag vanuit onze expertise met u mee!

Het entreeprogramma is een groepstraining van 8-10 workshops voor studenten van entreeopleidingen (MBO1) waarin wordt gewerkt aan het verbeteren van de groepscohesie en individuele sociale vaardigheden. Het doel is school- en stageuitval verminderen.

Meer informatie 

TaalTheater is een training die een aanvulling is op het formele taalonderwijs op (taal)scholen waarin wordt gewerkt aan het lef en zelfvertrouwen om Nederlands te spreken in het dagelijks leven en moeilijke situaties.

Meer informatie

Het WerkFit-programma is een groepstraining van 4-6 workshops voor mensen die op de een of andere manier een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In de training wordt gewerkt aan de persoonlijke effectiviteit van de deelnemers. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen, omgaan met spanning en stress én samenwerkingsvaardigheden.

Meer informatie

Dit programma is speciaal voor groepen in het jongerenwerk. De deelnemers maken op een laagdrempelige manier kennis met theatersport en leren op die manier zichzelf te presenteren en samen te werken.

Voor middelbare scholen bieden wij improvisatietheaterworkshops aan waarbij leerlingen kennismaken met theater. Ze leren hoe ze een geïmproviseerde scène moeten spelen en hoe ze samen een verhaal kunnen maken. Er kan gewerkt worden naar een korte eindpresentatie tijdens een cultuurdag.

Meer informatie

Leerlingen maken tijdens de introductiedag kennis met hun nieuwe klassengenoten door improvisatie-oefeningen te doen die de groepscohesie versterken. Mentoren hebben meteen de kans om de groepsdynamiek van hun klas actief te observeren.

Meer informatie