We gaan weer beginnen

We gaan weer beginnen

Vanaf dinsdagavond 8 september kun je weer meedoen met ImproBattle in Amsterdam én Den Haag. Dus wil jij steviger in je schoenen staan en met andere jongeren improvis

In Amsterdam zijn de workshoptijden van 19.30u tot 21.00u. We trainen op een nieuwe locatie: Jav’Art Huis. Check hier het adres. 

In Den Haag zijn de workshoptijden van 19.00u tot 20.30u. Daar trainen we op onze bekende locatie: Theater Dakota. Check het adres hier.

Corona

Ook bij ImproBattle moeten we rekening houden met Corona. Hierbij de 10 regels waar we ons vanwege Corona aan moeten houden.

  1. Blijf thuis als je verkouden bent , moet hoesten, benauwd bent of koorts hebt.
  2. Blijf ook thuis als iemand uit je gezin benauwd is of koorts heeft.
  3. We proberen zoveel mogelijk afstand te houden van elkaar. De leeftijden in de groep verschillen. Sommigen in de groep zijn 18+. Gelukkig mag je als je theater maakt wél bij elkaar in de buurt komen. In het publiek houden we afstand.
  4. Je houdt sowieso afstand tot volwassenen.
  5. Kom niet veel te vroeg. Je mag namelijk niet binnen wachten.
  6. Wordt je gebracht? Diegene mag niet binnenkomen of op het plein voor Dakota wachten.
  7. Was je handen goed voordat je komt en gebruik de handgel die aanwezig is als je binnenkomt.
  8. De deur en het raam blijven open tijdens de les. Heb je het snel koud? Neem dan een trui mee.
  9. Als je binnenkomt gebruik je niet de kapstok, maar leg je je jas en tas onder of bij jouw stoel. Dat blijft de hele les jouw stoel.

Doneren

ImproBattle is voor de deelnemers gratis. Toch kost het geld om de workshops te verzorgen. Daarom zijn wij afhankelijk van donaties van mensen die ons werk belangrijk vinden.

Je kunt gemakkelijk via Ideal aan ons een eenmalige of herhaalde donatie doen.