Uitnodiging seizoensafsluiting 14 juli 2019: kom jij kijken?

Op zondag 14 juli 2019 sluiten we het seizoen af met een ware Impro Battle met twee van onze jongerengroepen. Theater in de Steeg (Westeinde 165a, Den Haag) is de plek waar de strijd vanaf 19.00u voor publiek losbarst.

Daarvóór trainen de jongeren van de groepen uit Amsterdam en Den Haag gezamenlijk met elkaar om kennis te maken. Zij krijgen hierover van hun trainer bericht.

Wat gaat er gebeuren?

Het programma start met het opwarmen van de zaal. Daarna zullen enkele jongeren de voorstelling SprookjesBattle laten zien. De productiegroep van ImproBattle heeft gezocht hoe men op een speelse manier het sociaal en maatschappelijke probleem van participatiewet kritisch kan bekijken.

De cast van SprookjesBattle tijdens een repetitie.

Daarna volgt een theatersportwedstrijd waarbij een presentator de jongeren helpt om scènes te spelen aan de hand van ideeën van het publiek. Een jury, bestaande uit de trainers, zal punten uitdelen aan de jongeren voor de beste scènes. Maar wees gerust, het gaat zeker niet om het winnen. Want bij ImproBattle is het voor de jongeren al een overwinning dat ze met elkaar op het podium staan. De wedstrijd is een leuk sausje, en een excuus om een feestje met elkaar te bouwen.

Kom kijken en moedig ons aan!

We hebben het hele jaar hard getraind en we hebben dit jaar een paar keer een kleine voorstelling gegeven. Nu is hét moment om te zien wat we hebben gedaan en geleerd het afgelopen seizoen. Bovendien heeft deze voorstelling een feestelijk tintje zodat we het seizoen leuk kunnen afsluiten.

Plaatsen reserveren

Benieuwd naar wat ImproBattle gaat laten zien? Kom je iemand aanmoedigen die je kent? Of wil je de organisatie steunen? Kom kijken en reserveer een plaats.

Je kunt een plaats reserveren door het formulier hieronder in te vullen én een kleine of grote donatie te doen via ons donatieformulier op de website. Jouw donatie gebruiken we om jongeren via ImproBattle nog sterker in hun schoenen te laten staan.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Doneren

Met uw donatie kunnen we het theater en misschien een deel van de kosten voor de lessen van volgend seizoen betalen. Wij zijn een culturele ANBI dus je donatie is fiscaal aftrekbaar.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project

Bericht

Bedrag €*Bekijk hier de video over doneren aan ImproBattle.

Comments are closed.