Daarom doneren aan ImproBattleWe gaan weer starten4 mei herdenking: “Vrijheid is niet vanzelfsprekend”Wie ben Ik?ImproBattle-speler Michiel vertelt

Daarom doneren aan ImproBattle

ImproBattle wordt gesteund door een groeiend aantal donateurs die met kleine bedragen ervoor zorgen dat we met steeds meer jongeren en volwassenen kunnen improviseren. Improvisatietheater maakt je sociaal sterk en maakt gelukkig. Iedereen die het wel eens gedaan heeft kan dat wel beamen.

Wat onze donateurs zeggen:

"Hallo mijn zoon doet mee en straalt elke keer als de les over is!"

"Echt superopzet, hoop dat jullie nog lang door kunnen gaan!"

"Hij vindt het erg fijn zijn improv skills te oefenen."

"Supermooi project! Ga zo doorrr....."

"Ik ben geen rijke stinkerd, maar wil dit project graag ondersteunen omdat ik het zinvol vind, zelf ook veel plezier beleef aan theaterimpro, en alle vertrouwen heb!"

Zelf ook doneren?

Dat kan! Met iedere grote of kleine bijdrage kunnen we weer door. Wij zijn een culturele ANBI wat betekent dat schenken aan ImproBattle een belastingvoordeel kan opleveren.

 

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project

Bericht

Bedrag €*We gaan weer starten

Je merkt het al een het weer... de zomer is langzaam op zijn eind en we gaan weer beginnen met verschillende ImproBattle groepen. Hier lees je waar en wanneer je mee kunt doen én lees je hoe je je kunt opgeven.

Den Haag

In Den Haag starten we op dinsdag 5 september om 19.00u in Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, Den Haag). Deze groep is in januari 2017 gestart en zit nog niet helemaal vol.

De trainer is Bram Martens. Mocht je vragen hebben, dan kun je met hem contact opnemen via telefoon (bellen of WhatsApp 0613423944) of per mail bram@improbattle.nl.

Het rooster voor deze groep vind je hier: www.improbattle.nl/denhaag. Daar kun je ook een inschrijfformulier invullen.

Amsterdam

In Amsterdam hebben we twee groepen.

Productiegroep

In Amsterdam is de productiegroep al gestart met een kort project. In een paar bijeenkomsten gaan zij in Amsterdam Oost een voorstelling maken met de naam Selfie. Meer informatie vind je hier: https://www.improbattle.nl/doe-mee-met-selfie/

Aanmelden kan via Esmeralda Detmers 06-15491360.

Talentencentrum Club Jaco

De groep in Club Jaco (Rhijnspoorplein 1a) in Amsterdam start over twee weken op 12 september om 18.00u. De docenten zijn Kor Hoebe en Marijn Vissers. Je kunt Marijn bereiken via 0623449183 of marijn@improbattle.nl.

Het rooster voor deze groep vind je hier: www.improbattle.nl/amsterdam. Daar kun je ook een inschrijfformulier voor deze groep invullen.

Zoetermeer en Rotterdam

Ook in Zoetermeer en Rotterdam gaan we weer starten. Omdat we nog niet helemaal rond zijn wat betreft de planning weten we nog niet precies wanneer we daar weer gaan starten. Houd onze site en Facebook in de gasten!

4 mei herdenking: “Vrijheid is niet vanzelfsprekend”

Op 4 mei waren de jongeren van ImproBattle om 8 uur 2 minuten stil vanwege dodenherdenking. Docente Esmeralda Detmers vertelde vlak voor het stiltemoment dat vrijheid, zelfs nu, niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Je inzetten voor vrijheid en tolerantie blijft daarom belangrijk.

Wie ben Ik?

Wie ben ik? (2016)

Onze jongeren deden mee aan de locatievoorstelling Wie ben Ik? van theatermaakster Esmeralda Detmers in 2016.

Jonge spelers maakten contact met ouderen met dementie. In dat contact ontbrak het oordeel.

 Bekijk hier de video die gemaakt is.

ImproBattle-speler Michiel vertelt

Dit filmpje is geplaatst op de persoonlijke Facebookpagina van Marihuela Belt en hebben we gedeeld met onze Facebook-vrienden. Voor degene zonder Facebook staat het nu ook hier.

Na 10 jaar ziet ImproBattle-speler Michiel zijn oude idolen van Maranza. Hij gaat met Maranza meespelen in de voorstelling op 13 april.

Michiel vertelt vol trots over ImproBattle. Een betere ambassadeur kunnen we ons niet wensen!

Bekijk hier ook de Engelse versie: