Roeli studeert Toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. In september 2019 heeft ze voor het eerst zelf theaterlessen gevolgd, is ze geïnspireerd geraakt en toen is ze opzoek gegaan naar een stageplek waar deze twee interesses samenkwamen. En toen was daar ImproBattle!

Wat heb je geleerd tijdens je stage bij Improbattle?

Improvisatie en theater was nog helemaal nieuw voor mij, ik heb mogen ontdekken wat voor kracht er in dit middel zit. Het is zo mooi om in het moment te zijn en met een groep iets samen aan te gaan. En daarbij te zien en ervaren hoe trainers iedereen in hun kracht zetten. Het was geweldig om te zien dat iedere trainer zijn eigen manier van lesgeven heeft. Iedereen is heel anders en gebruikt een andere methode, maar ze brengen wel allemaal iets teweeg wat heel mooi is.

Op mijn studie en in mijn bezigheden daaromheen ben ik zo gewend geraakt aan het feit dat er zo gefocust wordt op wat er allemaal móet of wat nog beter kan. De positiviteit van Improbattle vind ik daarom zo inspirerend. Voor mij voelde het echt als een plek waar ik mocht zijn, alles mocht uitproberen en kijken waar ik goed in ben. Ik heb enorm de vrijheid gekregen om te leren en ontdekken wat ik zelf wilde. Doe mij nog maar een jaartje ImproBattle 🙂