Toekomst van ImproBattle

OP EIGEN FINANCIËLE KRACHT 

ImproBattle wil zich op den duur profileren als sociale onderneming, zodat de organisatie (meer) op eigen financiële kracht kan draaien. Dit doet ImproBattle door in te zetten op het ontwikkelen van programma's waarbij eigen inkomsten kunnen worden gegenereerd. Zoals de workshops en voorstellingen voor bedrijven.

Meer workshops bij o.a. ROC's en jeugdzorg plus

De afgelopen jaren heeft ImproBattle gemerkt dat de improvisatielessen erg goed werken op ROC's (MBO niveau 1 en 2) en in Jeugdzorg Plus instellingen in plaats van of naast een module sociale vaardigheden. De komende tijd gaat ImproBattle zich richten op het verbeteren en uitbreiden van lessen voor deze doelgroepen.

Improbattle kan het gedrag van jongeren op een positieve manier beïnvloeden doordat ze op een acceptabele manier stoom kunnen afblazen. Ze krijgen ook een stuk omgangskunde, normen en waarde. Hoe moet je je gedragen in de maatschappij? Bescheiden/verlegen studenten hebben ook veel aan Improbattle. Voor jezelf opkomen, je eigen mening vormen en geven. Persoonlijk heb ik hier ook veel van geleerd. Ik ga een aantal zaken zeker toepassen in mijn lessen.

Docent ROC Entree niveau 1

PROFESSIONALS METHODIEK BIJBRENGEN 

ImproBattle wil meer professionals in binnen- en buitenland leren en enthousiasmeren over de informele leermethodiek van ImproBattle.  

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.