Hoe wordt ImproBattle gefinancierd?

FINANCIERING

ImproBattle wordt op verschillende manieren gefinancierd:

  • We ontvangen donaties van fondsen.
  • Opdrachtgevers betalen een bijdrage voor onze inzet.
  • De overhead betalen we uit commerciële diensten.
  • We ontvangen donaties van particulieren en bedrijven.

FONDSEN

ImproBattle krijgt in het seizoen 2015/2016 steun van VSBfonds, Janivo, Kansfonds, Fonds1818, Dorodarte en Improv. Met dit geld maakt ImproBattle een start bij een aantal partnerorganisaties. Het doel is om ImproBattle in het vaste programma van de partners op te nemen en de bijdragen van de fondsen op termijn af te bouwen.

OPDRACHTGEVERS EN PARTNERS

ImproBattle werkt in opdracht voor bijvoorbeeld gemeenten, welzijnsorganisaties, jeugdzorginstellingen en scholen. ImproBattle brengt voor de activiteiten alleen de directe organisatiekosten, trainerskosten en reiskosten in rekening. Daarnaast vraagt ImproBattle een zeer geringe bijdrage ter ondersteuning van de stichting en de verdere ontwikkeling en uitbreiding van onze methode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze activiteiten. 

BEDRIJVEN EN COMMERCIËLE OPDRACHTEN

Fondsen en gemeenten verwachten steeds meer sociaal ondernemerschap. ImproBattle geeft hier invulling aan. Meer en meer wordt ImproBattle ingezet voor bedrijfsvoorstellingen, teambuildingworkshops en als interactief onderdeel van symposia en vergaderingen.

Bedrijven en organisaties die ons inhuren zien dit als een sociale investering. Ben je ook geïnteresseerd om ImproBattle op deze manier te steunen?

Hier vind je meer informatie over onze bedrijfsevents. 

DONATIES

Met jouw steun kunnen we meer jongeren en volwassenen helpen.

Steun ImproBattle met een donatie.