Oproep! Wil jij meedoen aan Haags theaterproject ‘Wij redden de wereld?’

Wij redden de wereld

ImproBattle en Theater Dakota zijn op zoek naar jongeren van 14 t/m 23 jaar die mee willen doen aan een uniek theaterproject in de eerste week van de zomervakantie. In Wij redden de wereld gebruiken we verhalen uit de buurt als inspiratie voor een voorstelling.

Waar gaat de voorstelling over?

Jouw buurt zit vol verhalen. Over armoede, ruzie, vluchten, scheiden en eenzaamheid. Maar ook over liefde, gedrevenheid en passie. ImproBattle gaat met jou op zoek naar deze verhalen. Wij gaan ons inleven hoe het is om vanuit iemand anders naar de wijk te kijken. Wat zijn de overeenkomsten? En wat zijn de verschillen?

Daarbij gaan wij buurtbewoners interviewen over thema’s die wij – jongeren - belangrijk vinden. De thema’s worden door ons zelf bedacht. We houden interviews over hoe het is om in Escamp te leven. Over welke plekken de mensen fijn vinden. En welke niet. Over hun eerste liefde, en over wat zij anders zouden doen als ze dit leven nogmaals konden leven

Wanneer?

Op donderdag 13 juli, in de eerste week van de zomervakantie, worden de interviews in de wijk gehouden. Einde van de middag en in de avond worden de voorstellingen gespeeld in Theater Dakota. Op dinsdagavond 27 juni en 4 juli traint ImproBattle in Theater Dakota het interviewen en hoe hier scènes van kunnen worden gemaakt.

Op vrijdag 14 juli sluiten we het project af met een overwinningsdiner! Lekker samen eten!

Meedoen of vragen?

Lijkt het je leuk om mee te doen? Of heb je nog vragen? Check www.theaterdakota.nl of neem dan contact op met Bram Martens, de coördinator van ImproBattle. Je kunt hem bereiken via 0613423944 of bram@improbattle.nl.

Comments are closed.