Uitnodiging Nieuwjaarsevent

 

Uitnodiging Nieuwjaarsevent 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari 2019 vieren we met onze deelnemers het nieuwe jaar met een dag vol workshops en ontmoetingen. En jij mag daar bij zijn. Vanaf 15.30u ontvangen we u graag bij School2Care Amsterdam met een hapje en drankje. Om 16.00u betreden de deelnemers van ImproBattle het podium. De middag duurt tot ongeveer 17.30u.

Voor wie?

ImproBattle kan niet bestaan zonder deelnemers, trainers, bestuur, fondsen, subsidiegevers, opdrachtgevers zoals scholen, jeugdzorginstellingen en welzijnswerk. Ook familie, vrienden en overige belangstellenden zijn welkom. Dit feestje is voor iedereen die ons al kent, of ons nog wil leren kennen.

Wat is er te doen?

We starten met een hapje en een drankje. Vervolgens spelen we een volledig geïmproviseerde ImproBattle ShowCase voor u en komen trainers, bestuur en deelnemers aan het woord om u te vertellen waarom ImproBattle voor hun belangrijk is, blikken we terug op 2018 en vooruit op 2019.

Tijden

Op zaterdag 19 januari 2019 is het programma van 15.30u tot 17.30u open voor bezoekers die ImproBattle willen leren kennen of een warm hart toedragen. De ShowCase start om 16.00u, daarvoor is er een inloop met een hapje en een drankje.

Locatie

We ontvangen u graag bij School2Care in Amsterdam Johan Braakensiekhof 31, Amsterdam.

Kosten

Dit Nieuwjaarsevent is gratis, maar we waarderen een donatie. Met uw donatie kunnen we in 2019 de trainingen blijven aanbieden. www.improbattle.nl/doneren 

Aanmelden

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Comments are closed.