Informatieworkshop voor professionals in Den Haag Escamp

Vanaf januari start ImproBattle bij Theater Dakota in Den Haag Escamp. Om de bekendheid van ImproBattle onder professionals die met (kwetsbare) jeugd werken te vergroten organiseert ImproBattle met Theater Dakota een netwerkbijeenkomst op donderdag 24 november.

Voor ImproBattle is samenwerking met partners in het sociaal domein in de wijk van groot belang. ImproBattle is voor het bereiken van jongeren afhankelijk van doorverwijzende partijen in het sociale domein. ImproBattle is voor jongeren gratis en daarom een geweldige aanvulling op andere interventies.

Om de professionals die met jeugd werken in Escamp kennis te laten maken met ImproBattle en de mogelijkheid te bieden zelf kort te ervaren wat het effect van ImproBattle is, organiseert ImproBattle met Theater Dakota een informatiebijeenkomst op donderdag 24 november 2016 in Theater Dakota.

Programma:

14:45                                Inloop en kennismaking
15:00                                Start rondleiding Theater Dakota
15:30                                Start interactieve informatieronde ImproBattle
16:30                                Informele borrel en gelegenheid tot uitwisselen ideeën
17:15                                Einde programma

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Dat kan! Stuur een mail met je naam, de organisatie waar u werkzaam bent, en met hoeveel personen je komt naar Bram Martens (bram@improbattle.nl). Wij zetten u dan op de gastenlijst. Vlak voor de informatiebijeenkomst zul je nog een bevestiging ontvangen.

Het op de hoogte brengen van andere geïnteresseerden wordt erg op prijs gesteld. Stuur deze uitnodiging dus gerust door als je denk dat deze bijeenkomst interessant is voor diegene. Belangrijk te weten is dat er wordt gefocust op Den Haag Escamp en directe omgeving.

Heb je vragen over dit project dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06 134 23 944.

Comments are closed.