ImproBattle Zoetermeer vanaf 16 november van start

Goed nieuws! Op maandagavond 16 november (19.00u) zullen de wekelijkse improvisatietheater trainingen van ImproBattle voor jongeren in Zoetermeer starten. Samen met Buurtwerk Zoetermeer verzorgen Berry van den Bos en Bram Martens de trainingen in seizoen 2015/2016.

Bij ImproBattle leren jongeren improviseren. Met veel spelplezier leren ze hoe ze zonder idee het podium op kunnen gaan, en toch een scène maken met mooie personages en een leuk verhaal.

“Improviseren is best spannend in het begin”, vertelt Bram. “Daarom werken we in het begin vooral aan het wegnemen van die spanning door allerlei kleine improvisatiespellen te doen waarbij veel gelachen wordt, we elkaar beter leren kennen en veel fouten worden gemaakt. Op die manier worden we minder bang als we het podium op gaan, en vinden we het risico aangaan zelfs heel leuk. ImproBattle is ontzettend goed voor je zelfvertrouwen”.

ImproBattle Zoetermeer zal vanaf 16 november iedere maandag plaatsvinden van 19.00u tot 21.00u in het Jongerenproductiehuis Kerkenbos (Kerkenbos 16, Zoetermeer). Ken jij mensen die mee zouden willen doen, of wil je zelf meedoen? Laat het dan weten aan Bram Martens (bram@improbattle.nl) of Wendy Rietveld van Buurtwerk Zoetermeer (Wendy.Rietveld@buurtwerk.nl).

ImproBattle is op dit moment actief in Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht en Zoetermeer en heeft ook plannen om uit te breiden naar Den Haag. ImproBattle wordt ondersteund door enkele partnerorganisaties en fondsen, zoals Buurtwerk, Skanfonds en VSBfonds. Dit om de workshops voor jongeren gratis te houden.

Zie ook:

www.improbattle.nl/zoetermeer

Comments are closed.