ImproBattle speelde SprookjesBattle

Iedereen is gelukkig in het Sprookjesbos.

De Dwerg gaat naar de diamantmijn, de Boze Heks zoekt Sneeuwwitje, De Prins zoekt prinsessen om te kussen. Maar opeens komt er een Zwarte Magie van buiten af en zijn alle sprookjesfiguren in de Mensenwereld  terecht gekomen.

Hoe gaan zij het redden in deze wereld?

De trajectmanager en jobscoach van intergratieburo ‘De Toverstaf’ weet wel raad…zelfs sprookjespersonen die heel ver van de arbeidsmarkt afstaan krijgt zij wel aan het werk.

En zo leefden ze nog lang en………..

De productiegroep van ImproBattle heeft gezocht hoe men op een speelse manier het sociaal en maatschappelijke probleem van participatiewet kritisch kan bekijken.

We hebben geen antwoorden, slechts een Spiegel.

4 april 2019 – Esmeralda Detmers

Indruk van aantal spelers

Het is altijd spannend om op te treden. Maakt niet uit hoelang je aan theater doet. Het optreden maakte mij erg zenuwachtig,en ik zat helemaal vast in mijn hoofd. Maar toen ik daar eenmaal aan het spelen was, voelde het alsof alles op zijn plek viel.Iedereen speelde hun rol en we vulden elkaar goed aan.Hierdoor was ik weer een mooie ervaring rijker!  – Alborz-

Ik kon mijn wensen en gedachten in mijn rol kwijt.Hiernaast heb ik geleerd samen te spelen door te improviseren.We hielpen elkaar waar nodig was. -Lotte-

Ik kwam aan bij een mooi pand aan de Herengracht in Amsterdam. Ik heb mijn ogen uitgekeken, het was prachtig daar.We hebben eerst gezamenlijk pizza’s gemaakt en gegeten.Na de Warming Up kwam ik al in mijn rol.

De voorstelling ging goed en we vulden elkaar goed aan in het spel.Ik voelde dat het publiek het ook erg leuk vond.

Het verhaal van Ezra dat na onze voorstelling volgde, vond ik ook erg mooi.Ik hing aan haar lippen. Ik hoorde ook veel herkenbare dingen terug in haar verhaal, dat ik kon koppelen aan mijn eigen leven en verleden. – Melvin

Comments are closed.