ImproBattle neemt deel aan Koren Zingen voor Ouderen in 2018

"Huh, gaan jullie zingen? Jullie zijn toch geen koor!". Nee, we gaan niet zingen. Althans, bij improvisatietheater weet je het nooit. Wat we wel gaan doen is toneelspelen, en wel op een hele bijzondere manier.

In 2014 deden we het al, optreden met onze jongeren in een verzorgingstehuis. Toen was het éénmalig in ABC De Stouwe in Meppel. Dit keer mogen we, gefinancierd door Fonds1818, maximaal 4 optredens geven in Haagse verzorgingstehuizen. We zijn dan wel geen koor, maar wel een uitzondering!

Wat gaan we doen?

Met onze zelf ontwikkelde ImproBattle Show gaan we langs bij verzorgingstehuizen. Via een interactief spel laten we onze jongeren eerst praten met ouderen over onderwerpen als liefde, eetcultuur, vriendschap en geluk. "Waar word jij gelukkig van?" "Wat vind je nou echt lekker om te eten?" Op die manier komen we erachter dat jong en oud - hoe verschillend ook - toch erg op elkaar lijkt.

Na het interactieve spel, treden de jongeren op. Ze spelen geïmproviseerde scènes op basis van de gesprekken met het publiek.

De ouderen hebben een leuke avond en worden in het zonnetje gezet doordat de jongeren hun verhalen naspelen. De jongeren doen relevante podiumervaring op, en werken zo aan hun zelfvertrouwen.

Een echte win-win-situatie.

Meer informatie? Wilt u dat wij komen optreden?

Wilt u meer informatie? Bent u enthousiast en wilt u dat ImproBattle bij u komt optreden? Neem dan contact met ons op.

Vul dit formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Organisatie

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)


Blijf op de hoogte.

Comments are closed.