ImproBattle Dag

Op zaterdagmiddag 24 november 2018 vanaf 12.00u organiseren wij een ImproBattle Dag bij onze partner School2Care (Johan Braakensiekhof 31) in Amsterdam. Tijdens deze dag zijn er workshops, presentaties en optredens. De dag is bedoeld voor al onze deelnemers, trainers, opdrachtgevers, partners en ons netwerk.

Waarom een ImproBattle Dag?

ImproBattle bestaat in de huidige vorm vijf jaar. Nadat we in 2014 de Janusz Korzcakprijs mochten ontvangen, zijn vele deuren voor geopend. Op dit moment bereiken we met onze trainingen meer dan 1000 deelnemers per jaar. Om de groei en ontwikkeling van ImproBattle te vieren nodigen we u uit voor de ImproBattle Dag.

Is er al iets bekend over het programma?

Jazeker, kijk daarvoor op deze pagina.

Het programma zal bestaan uit inspiratiesessies, workshops en presentaties. Er zal gelegenheid zijn om samen met onze doelgroep te praten over wat ImproBattle voor hun betekent.

Verder zullen voor docenten, jongerenwerkers en jeugdhulpverleners workshops worden gegeven over het verstevigen van het fundament van kwetsbare doelgroepen door informeel leren.

Voor fondsen, donateurs en andere partners is er volop in de gelegenheid om nu zelf onze trainers en deelnemers in actie te zien. Bovendien is het een goed moment om het netwerk van ImproBattle te ontmoeten en te onderzoeken waar mogelijke kansen liggen.

Comments are closed.