ImproBattle accepteert CJP Cultuurkaart

Goed nieuws voor scholen die ons willen inhuren voor een workshop improvisatietheater voor het cultuuronderwijs: we zijn cultuurkaartacceptant geworden. Ieder jaar krijgen de leerlingen van bijna 1.000 scholen in Nederland een tegoed op deze kaart gestort waarvoor zij een klassikale culturele activiteit kunnen plannen.

ImproBattle biedt cultuuronderwijs aan voor middelbare scholen waarbij programma's zijn voor alle niveaus en leergangen. Is er meer tijd beschikbaar dan een standaard workshop van 1 of 2 lesuren, dan zou er een ImproBattle Cup georganiseerd worden tussen twee of meer klassen. Welke klas heeft de beste improvisatie skills en haalt de hoogste score op inhoud, techniek en amusement?

Ook voor één klas heeft ImproBattle een langer programma beschikbaar. De hele groep maakt een totaal geïmproviseerde voorstelling aan de hand van één bepaald thema waarop zij gaan associëren. Verschillende losse verhaallijnen komen aan het eind samen... of niet natuurlijk. Het blijft improvisatie...

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.