Workshop ImproBattle Amsterdam

Workshop ImproBattle Amsterdam


Datum: 23 mei
Tijd: 19:00 tot 20:30
Locatie: Jongerencentrum Jaco
Adres: Rhijnspoorplein 1a, Amsterdam
Soort: Openbare workshop voor jongeren

ImproBattle is theatersport en improvisatietheater voor jongeren van 13 t/m 26 jaar bij Jongerencentrum Jaco. Het zijn gratis theaterlessen waarbij het doel is sterker in je schoenen te staan doordat je leert improviseren. We zijn een groep van heel verschillende jongeren, die samen plezier maken. Iedereen hoort er bij ons bij.

“Bij ImproBattle vergeet ik mijn zorgen en kan ik even ontstressen.”

WAT DOE JE BIJ IMPROBATTLE?

Bij ImproBattle speel je korte geïmproviseerde scènes die vaak grappig en energiek zijn. Je krijgt je geen script, maar bedenkt het verhaal en de personages ter plekke. Daarbij is samenwerken, durven en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk. Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan. Je hoeft geen theaterervaring te hebben om met ImproBattle mee te kunnen doen.

Daarnaast proberen we regelmatig op te treden in theaters, jongerencentra en bij festivals. Dit jaar doen we bijvoorbeeld mee met een project van Fonds1818 waarbij we in verzorgingshuizen gaan optreden.

WAT KOST IMPROBATTLE?

We vragen deelnemers en partnerorganisaties een donatie te doen naar draagkracht. Zie voor meer informatie: www.improbattle.nl/doneren

WANNEER KAN IK MEEDOEN?

We hebben geen begin- en einddatum. Je hoeft dus niet te wachten op een instroommoment, maar kunt meteen meedoen. Kom je liever niet alleen, dan mag je natuurlijk een vriend, vriendin, broer, zus of begeleider meenemen.

We trainen bijna iedere maandagavond van 19.00u tot 20.30u in Jongerencentrum Jaco (Rhijnspoorplein 1a, Amsterdam). Behalve in de schoolvakanties en tijdens onze lange zomerstop. Dit zijn onze komende trainingen.

De agenda hier is even leeg. Kijk op www.improbattle.nl/agenda voor de agenda van andere locaties.

    Aanmelden

    Wil je meedoen met de ImproBattle training in Amsterdam. Schrijf je hier in. De training heeft geen begin- of einddatum dus je kunt het hele jaar door instromen. De trainer neemt contact met je op wanneer er plek is.