Workshop ImproBattle Den Haag

ImproBattle Den Haag
Workshop ImproBattle Den Haag


Datum: 31 mei
Tijd: 19:00 tot 20:30
Locatie: Theater Dakota
Adres: Zuidlarenstraat 57, Den Haag
Soort: Openbare workshop voor jongeren

ImproBattle is theatersport en improvisatietheater voor jongeren van 13 t/m 26 jaar bij Theater Dakota. Het zijn gratis theaterlessen waarbij het doel is sterker in je schoenen te staan doordat je leert improviseren. We zijn een groep van heel verschillende jongeren, die samen plezier maken. Iedereen hoort er bij ons bij.

“Bij ImproBattle vergeet ik mijn zorgen en kan ik even ontstressen.”

Wat doe je bij ImproBattle?

Bij ImproBattle speel je korte geïmproviseerde scènes die vaak grappig en energiek zijn. Je krijgt je geen script, maar bedenkt het verhaal en de personages ter plekke. Daarbij is samenwerken, durven en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk. Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan. Je hoeft geen theaterervaring te hebben om met ImproBattle mee te kunnen doen.

Daarnaast proberen we regelmatig op te treden in theaters, jongerencentra en bij festivals. Dit jaar doen we bijvoorbeeld mee met een project van Fonds1818 waarbij we in verzorgingshuizen gaan optreden.

Wat kost ImproBattle?

We vragen deelnemers en partnerorganisaties een donatie te doen naar draagkracht. Zie voor meer informatie: www.improbattle.nl/doneren

Het optreden van 28 november 2017 in Theater Dakota.

Wanneer kan ik meedoen?

We hebben geen begin- en einddatum. Je hoeft dus niet te wachten op een instroommoment, maar kunt meteen meedoen. Kom je liever niet alleen, dan mag je natuurlijk een vriend, vriendin, broer, zus of begeleider meenemen.

We trainen bijna iedere dinsdagavond van 19.00u tot 20.30u in Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57) in Den Haag. Behalve in de schoolvakanties en tijdens onze lange zomerstop. Dit zijn onze komende trainingen.

De agenda hier is even leeg. Kijk op www.improbattle.nl/agenda voor de agenda van andere locaties.

    Aanmelden

    Wil je een keer een proefles doen? Leuk! Meld je dan aan.