When This is Over – theatermaken in Amsterdam Noord

When This is Over - theatermaken in Amsterdam Noord


Datum: 3 mei t/m 9 mei
Tijd: 14:00 tot 17:00
Locatie: Huis van de Wijk De Banne
Adres: Bezaanjachtplein 243, Amsterdam
Soort: Openbare workshop voor jongeren

Meld je aan voor When This is Over

Trainingsdata: 3 t/m 9 mei 2021 van 14.00 tot 17.00
Speeldata 8 en 9 mei 2021

Wij nodigen jou uit om in de meivakantie mee te doen met de productie When This is Over. Een voorstelling waarin jongeren (16 tm 24 jaar) hun verhalen delen over de coronatijd. Daarbij kijken we niet terug, maar juist vooruit.

Het is een kadootje van ons voor jou! Waarom? Allereerst omdat we het belangrijk vinden om jongeren een oppepper te geven, omdat samen theater maken mensen gelukkiger maakt. Maar ook omdat we de bijzondere coronaverhalen willen bewaren en willen delen met een groter publiek.

Over het project waaraan jij kunt meedoen

WHEN THIS IS OVER is een toneelstuk waarin jongeren hun coronaverhalen vertellen. De dingen die hen zijn overkomen – en de dingen die in de (nabije) toekomst met hen kunnen gebeuren. Door deze bescheiden voorspellingen voor nog niet geleefde levens, zien we onszelf zoals we nu zijn – en hoe we willen dat de wereld verandert.

Vertel jouw verhaal!

Een pandemie! Op grote schaal ziet de wereld er anders uit. Maar ook jouw persoonlijke leven is totaal anders. Online lessen volgen, geen stage, geen werk en je vrienden veel minder zien… En toch is er hoop op een toekomst waarin jij jouw kwaliteiten kunt gebruiken om de wereld een stukje mooier te maken.

Je gaat jouw verhaal omzetten in locatietheater. Tijdens de repetities (op maandag 3 t/m vrijdag 7 mei van 14.00u tot 17.00u) leer je andere jongeren kennen en werk je samen aan het eindproduct dat op 8 en 9 mei in de buitenlucht wordt opgevoerd.

De gemeente Amsterdam heeft ons gevraagd om dit project twee keer uit te voeren. Een keer in Amsterdam Noord en een keer in Amsterdam Oost.

Aanmelden in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord is Esmeralda Detmers de trainer. Je kunt je opgeven bij Esmeralda via esmeralda@improbattle.nl. Ook kun je bij haar terecht voor vragen. Je krijgt als je je opgeeft ook de locatie te horen waar de trainingen plaatsvinden.

Flyer when This is Over Amsterdam Noord