De Voor de Jeugd Dag ImproBattle Show

De Voor de Jeugd Dag ImproBattle Show

Datum: vrijdag 9 oktober 2015
Tijd: 12:15 tot 13:00
Locatie: Westergasfabriek
Adres: Haarlemmerweg 8E, Amsterdam
Soort:


Voor de Jeugd Dag

ImproBattle is uitgenodigd in paviljoen 16 tijdens de Voor de Jeugd Dag op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam op 9 oktober 2015. De jongeren zullen daar een show geven van 45 minuten van 12:15 tot 13:00.

De voorstelling

Wil je even lekker ontspannen en genieten, kom dan naar ImproBattle, waar onze jongeren hun talenten en gewonnen zelfvertrouwen laten zien. ImproBattle heeft een gevalideerde methode ontwikkeld om jongeren (tussen 12 en 26 jaar) met diverse sociale, culturele en educatieve achtergronden van elkaar te laten leren via improvisatietheater.

Tijdens ImproBattle trainingen komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals het vertellen van (levens)verhalen, het leren herkennen en durven uiten van emoties, het spiegelen van gedrag, jezelf kunnen verplaatsen in een ander, samenwerking, sociale vaardigheden en lichaamstaal.

ImproBattles methode is onderzocht door onderzoeksbureau Noorda & Co en wordt na het winnen van de Janusz Korczakprijs 2014 steeds vaker ingezet in het jeugd- en jongerenwerk, op scholen met kwetsbare leerlingen en in jeugdzorg. In de ImproBattle Show laten jongeren zien wat ze leren tijdens de wekelijkse training. Tevens vertellen ze aan het publiek hoe ze door ImproBattle zijn veranderd.

Meer informatie

www.voordejeugddag.nl/programma

Voor de Jeugd Dag

Comments are closed.