Afsluiting ImproBattle seizoen

Gisteren was de laatste bijeenkomst van ImproBattle van dit theaterseizoen. Met een feestelijk boottocht door de grachten van Amsterdam hebben de jongeren de vakantieperiode ingeluid.

Op de boot was ruimte voor Jorgen om zijn ImproBattle top 10 te vertellen, waarbij de belangrijkste punten het respect voor elkaar en de persoonlijke ontwikkeling waren. Jorgen weet als geen ander het ImproBattle-gevoel over te dragen.

Verder deed voorzitter Erik Bout een toespraak waarbij Michiel spontaan de handgebaren van Erik over name, wat zorgde voor een hilarische toespraak die ook raakte. Erik sprak zijn trots uit naar de deelnemers en vrijwilligers, en vond dat het gedachtegoed van ImproBattle op de laatste avond van het seizoen zichtbaar was dat het hem sterkte bij zijn inzet voor de stichting.

Op het eind kreeg iedereen de kans om het theaterseizoen in één woord of zin te vatten. De anderen konden complimenten geven naar aanleiding van dat woord. Woorden als ‘trots’, ‘dwerg’ en ‘spiegel’ passeerden de revue. Benieuwd waarom? Tja, daar had je bij moeten zijn!

Comments are closed.