Arbeid en participatie

ImproBattle werkt versterkend. Ieder mens heeft een stevig fundament om verder op te bouwen. Mensen die op de een of andere manier een afstand hebben tot de arbeidsmarkt vanwege verleden, arbeidsbeperking of andere reden, verdienen de trots om te mogen zijn wie ze zijn. ImproBattle helpt deze mensen in een training ImproBattle Werknemersvaardigheden zich lekkerder in hun vel te voelen, zich te durven presenteren en niet overmatig kritisch naar zichzelf te kijken.

"Samen met ImproBattle werken we aan het vergroten van zelfvertrouwen en het aanleren van werknemersvaardigheden. Aan de hand van theaterimprovisatie oefenen en we met situaties in de praktijk en passen we reflectie toe."

- Klantmanager Gemeente Zoetermeer

De kleine Wereld Ondernemers

Dit doet ImproBattle door kortlopende of langlopende trainingen waarbij onderwerpen zoals samenwerken, fouten maken, assertiviteit, (overmatige) zelfreflectie en persoonlijk welbevinden onderwerpen zijn.

Daarnaast leren we mensen door StoryTelling hun levensverhaal tot kracht te maken. Dit kan helpen wanneer ze op zoek zijn naar een (nieuwe) baan.

ImproBattle werkt goed voor het persoonlijk welzijn. Improvisatie draagt bij aan een gezonde levensstijl en dat daarmee ook het ziekteverzuim kan terugdringen.