ImproBattle versterkt via improvisatielessen

ImproBattle Den Haag oktober 2017

Jongeren

Theaterlessen voor jongeren! Ontzettend leuk terwijl je er gelijk je talenten mee ontwikkelt en je durf en sociale vaardigheden vergroot. Dat is wat ImproBattle doet.

Doe mee met ImproBattle in Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer of Rotterdam

ImproBattle Show voor bedrijven

Bedrijven

Bedrijven huren ImproBattle in voor een interactieve voorstelling of creatieve teambuilding workshop.  Daarmee financieren we een deel van de improvisatielessen aan jongeren. Dit past bij maatschappelijk verantwoord  en sociaal ondernemen.

Huur ImproBattle in voor je congres, teambuilding of bedrijfsevent

wpid-IMAG2591.jpg

Scholen, jeugdzorg en welzijn

Jaarlijks biedt ImproBattle aan meer dan 1000 deelnemers programma's om op een ontspannen manier sociale vaardigheden te versterken en zelfvertrouwen te vergroten. Scholen, jongerenwerkers, jeugdzorg en bijvoorbeeld wijkbewoners huren ImproBattle in.

Kijk wat we voor jou kunnen doen  

Promotiefilmpje

Wil je een indruk krijgen van wat we doen? Bekijk dan dit korte filmpje.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

LAAGDREMPELIG EN SUCCESVOL

ImproBattle versterkt mensen via improvisatietheater. Lekker laagdrempelig, want zo kunnen we veel jongeren én volwassenen helpen.

Door te focussen op wat deelnemers wél kunnen in plaats van wat ze niet kunnen, versterken ze hun eigen kracht en zetten ze te strenge zelfkritiek uit. Hierdoor staan ze meer open voor nieuwe kansen.

De spelers verzinnen zonder voorbereiding ter plekke een scène. Hierbij gelden drie spelregels:

 • we accepteren elkaar zoals we zijn;
 • we hebben respect voor elkaars ideeën;
 • we laten elkaar schitteren in de scènes.

Meer over wat we doen.

Nieuws

 • ImproBattle Den Haag zoekt vrijwilligers voor project met jongeren en ouderen

  Wij zoeken vrijwilligers die samen met de jongeren van ImproBattle Den Haag ouderen een leuke dag bezorgen. ImproBattle speelt in 2018 vier keer in Haagse verzorgingshuizen een voorstelling voor bewoners waarbij jongeren in contact gaan met ouderen. De gesprekken die worden gevoerd, worden direct verwerkt in een interactieve geïmproviseerde voorstelling.…

  Lees meer...
 • Andere tijden voor ImproBattle in Den Haag

  De trainingstijden van ImproBattle in Den Haag zijn veranderd. Jongeren tussen 13 en 26 jaar kunnen nu meedoen met ons op dinsdagavonden van 19.00u tot 20.30u. De nieuwe trainingstijden gaan in vanaf 31 januari 2018.

  Lees meer...
 • Foto’s van de Showcase op 28 november in Den Haag 

  Het was spannend, maar de jongeren van ImproBattle in Den Haag keken ernaar uit! Op 28 november was hun eerste grote ShowCase in Theater Dakota in Den Haag. Veertien jongeren traden daar op voor ongeveer 50 mensen. Hun trainers Bram en Tanja kijken met trots terug op de show. Bram…

  Lees meer...

Bekijk het complete nieuwsoverzicht