Hoe wordt ImproBattle gefinancierd?

ImproBattle wordt op verschillende manieren gefinancierd. We ontvangen donatie van verschillende fondsen. Daarnaast is het streven dat opdrachtgevers ons betalen voor onze inzet. Tot slot heeft ImproBattle een aantal commerciële diensten waarvan de overhead wordt betaald .

Fondsen

ImproBattle krijgt in het seizoen 2015/2016 steun van VSBfonds, SKANfonds en Stichting All Improv. Dit gebruiken we voor de kernactiviteiten met kwetsbare jongeren in Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Dordrecht. Met dit geld maakt ImproBattle een start bij een aantal partnerorganisaties. Het doel is om ImproBattle in het vaste programma van de partners op te nemen en de bijdragen van de fondsen op termijn af te bouwen.

IMG_8280
IMG_8266

Opdrachtgevers en partners

ImproBattle werkt in opdracht voor bijvoorbeeld gemeenten, welzijnsorganisaties, jeugdzorginstellingen en scholen. ImproBattle brengt voor de activiteiten alleen de directe organisatiekosten, trainerskosten en reiskosten in rekening. Daarnaast vraagt ImproBattle een zeer geringe bijdrage (5% overhead) ter ondersteuning van de stichting en de verdere ontwikkeling en uitbreiding van onze methode.

Bedrijven en commerciële opdrachten

Fondsen en gemeenten verwachten steeds meer sociaal ondernemerschap. ImproBattle geeft hier invulling aan. Meer en meer wordt ImproBattle ingezet voor bedrijfsvoorstellingen, teambuildingworkshops en als interactief onderdeel van symposia en vergaderingen.

Bedrijven en organisaties die ons inhuren zien dit als een sociale investering. Ben je ook geïnteresseerd om ImproBattle op deze manier te steunen? Hier vind je meer informatie over onze commerciële activiteiten.

VIP-preview-night (188 of 224)