ImproBattle Rotterdam

ImproBattle is theatersport maar dan anders.

Doe je altijd al een beetje gek? Voelt het alsof je leven een groot toneelstuk is? En ben jij tussen de 13 en 23 jaar? Kom dan een keertje meedoen om te kijken of ImproBattle iets voor jou is.

Je kunt gedurende het hele jaar instromen en kunt daarom meteen meedoen. Kom je liever niet alleen? Dat snappen wij, neem iemand mee de eerste paar keer.

Wat doe je bij ImproBattle?

Bij ImproBattle leer je wat theatersport en improvisatietheater is. Theatersport zijn korte geïmproviseerde scènes die vaak heel grappig en energiek zijn. Improvisatietheater is theater waarbij je geen script krijgt, maar waar je het verhaal en de personages ter plekke verzint. Daarbij is samenwerken en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk. Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan.

Voor wie is ImproBattle?

IMG_8293ImproBattle is voor iedereen. We houden niet van hokjes, maar vinden het juist leuk om verschillende mensen bij elkaar te brengen. Veel van onze jongeren hebben ons laten weten dat ze ImproBattle leuk en nuttig vinden. Leuk omdat het hun veel energie geeft en er veel gelachen wordt. Nuttig omdat je stiekem nog best veel leert. ImproBattle gaat over samenwerken, trots zijn op jezelf en durven. Merk je dat je dat daar nog in wilt groeien, dan is ImproBattle er voor jou!

Waar zijn de trainingen?

ImproBattle traint op verschillende plaatsen in Nederland. We hebben vaste groepen in Amsterdam, Den Haag en Zoetermeer waar we wekelijks samenkomen om theatersport en improvisatietheater te leren.

Kijk onderaan deze pagina om erachter te komen, waar en wanneer we bij jou in de buurt trainen.

Wat kost ImproBattle?

ImproBattleImproBattle is voor jongeren gratis. Dit omdat we geen onderscheid willen maken in rijk en arm en bovendien je graag de kans geven om het eens te proberen. Is het niets voor jou? Even goede vrienden!

ImproBattle is dus gratis, maar niet vrijblijvend. Om de trainingen te kunnen betalen, geven we voorstellingen. Er wordt van je verwacht dat je meehelpt met die voorstellingen. Durf je (nog) niet te spelen, dan is dat niet erg... je kunt ook op andere manieren helpen.

Aanmelden

Wil je een keer komen kijken bij ImproBattle in Youngsters in Rotterdam Alexander? Dan kun je je via dit formulier aanmelden. Wij nemen dan contact met jou op.

Wanneer wij trainen?

  • Voorlopig trainen we hier even niet. Vragen? Benieuwd wanneer we weer beginnen? Houd onze Facebook en website in de gaten.