ImproBattle Shows en Teambuilding

Bent u op zoek naar een unieke, actieve en humoristische touch aan uw bijeenkomst, conferentie of teamdag. Dan bent u bij ImproBattle aan het juiste adres! U kunt ons inhuren voor een voorstelling of een workshop en daarmee bijdragen aan uw eigen en onze sociaal-maatschappelijke doelstelling! Met de opbrengst financieren we een deel van onze trainingen aan kwetsbare jongeren. Het inhuren van ImproBattle past daardoor prima in een MVO-kader.

SVJ.GALLERY.04.JPG

‘… Het sprak ons ook aan dat ImproBattle de opbrengsten van de acts gebruikt om kwetsbare jongeren op een positieve manier te helpen bij hun ontwikkeling. Wij waren dus erg tevreden!’

David Pruijt, communicatieadviseur gemeente Amsterdam

ImproBattle improvisatie Show

Shoot the messenger! Alleen al daarom is improvisatietheater een ideale bliksemafleider om een boodschap te vertellen. ImproBattle weet als geen ander, met een bijzondere cast, een energieke en humoristische improvisatieshow te geven rondom een bepaald thema. Voor een groot of klein publiek. Als warming-up, als start of een samenvatting aan het eind van de dag. De spelers van ImproBattle weten uw publiek te vermaken en te raken met hun eigen improvisatie show.

Voorbeeldje? Kijk hier naar een opname van NPO Politiek van het PvdA congres in 2015:

ImproBattle heeft gezorgd voor een inspirerende afsluiting van ons jaarlijks congres. Een voorstelling met veel humor, die ook een goede reflectie gaf van de dag zelf!

Marjolein Oudejans, Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde

Teambuilding workshop

Een workshop improvisatietheater is niet alleen heel erg leuk om te doen, de onderliggende principes van improvisatie bieden een ander licht op communicatie, samenwerking en creativiteit. Wil je goed improviseren, dan zul je elkaars ideeën moeten accepteren en daarop voortbouwen, je oordeel moeten uitstellen en de ander laten schitteren. Dat maakt een workshop bij uitstek geschikt als teambuildingsactiviteit, of als intermezzo op een teamdag. Het zijn zeer actieve workshops, met veel energie en plezier.

De thema’s voor een workshop kunnen in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld. Een workshop improvisatie duurt meestal tussen de 1,5 en 2,5 uur.

‘ImproBattle brengt mensen zonder én met een beperking dichterbij elkaar door ze samen te laten spelen én te laten lachen’

Sabine Jimkes, Cedris

Workshop voor jeugd(zorg) profs

Wilt u zelf eens de kracht van improvisatietheater als instrument voor jeugdzorg ervaren en tegelijkertijd een leuke teamactiviteit? Dan kunnen we een workshop verzorgen waarbij we het programma specifiek daarvoor inrichten. Een workshop improvisatietheater is niet alleen heel erg leuk om te doen, de onderliggende principes van improvisatietheater bieden een ander licht op communicatie,  samenwerking en creativiteit.  Plezier en inhoud gaan hier prima samen. Het zijn zeer actieve workshops, met veel energie en plezier. Deze workshop duurt meestal een dagdeel (3,5 uur).

SVJ.GALLERY.02.JPG

“Je ziet anderen ook groeien … In het begin zie je dat ze weerstand bieden, ze doen stoer. Maar uiteindelijk leren ze hun eigen ding doen, niet bezig te zijn met wat anderen vinden, en dan ontstaat er samenwerking met elkaar.”

Deelnemer (jongen, 24 jaar)

Offerte

Bent u enthousiast over ImproBattle? Wilt u ons inzetten voor uw symposium, personeelsdag, teambuilding, of ander evenement? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hierover contact opnemen met Bram Martens (bram@improbattle.nl / 06 134 23 944).

Gift

U kunt ons ook steunen met een gift. Wij hebben een ANBI-status, dus een gift is fiscaal vriendelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

“Voor zo’n optreden kom ik mijn bed wel uit”

Deelnemer (meisje, 19 jaar)