ImproBattle CKV

ImproBattle geeft workshops improvisatietheater op (middelbare) scholen in het kader van talentontwikkeling en cultuureducatie aan leerlingen van alle niveaus en leergangen. Leerlingen maken in een workshop ImproBattle kennis met improvisatietheater (theatersport) en oefenen improvisatievaardigheden. Ze leren hoe ze een geïmproviseerde scène moeten spelen en hoe ze samen een verhaal kunnen maken. ImproBattle accepteert de CJP Cultuurkaart als betaaloptie.

Workshop improvisatietheater

De workshops improvisatietheater voor scholen worden op maat gemaakt. Afhankelijk van de groepsgrootte, het lesdoel en de ervaring van de deelnemers, maakt een ervaren ImproBattle-trainer een programma dat aansluit bij de leerlingen. Een workshop duurt 1 of 2 lesuren.

Inhoud van de workshops

IMG_8320

In een workshop ImproBattle maken de leerlingen kennis met improvisatietheater en theatersport. Ze leren dat ze moeten samenwerken, goed moeten kijken en luisteren en hoe ze elkaars ideeën ondersteunen. Aan de hand van korte oefeningen en spelvormen ervaren leerlingen wat improviseren leuk maakt, maar ook wat het moeilijk maakt.

Voorstelling

De workshops kunnen gecombineerd worden met een gezamenlijke presentatie van meerdere groepen. Het is een waardevolle toevoeging de opgedane improvisatie vaardigheden meteen in de praktijk te gebruiken. Bovendien zien de deelnemers wat de andere groepen hebben gedaan.

CJP Cultuurkaart

Ieder jaar krijgen steeds meer scholen de CJP Cultuurkaart. Met de CJP pas kunnen zij met korting klassikale culturele activiteiten inkopen. ImproBattle is Cultuurkaart acceptant wat inhoudt dat ze ons kunt boeken via CJP. Scholen krijgen 5% korting wanneer ze ImproBattle boeken voor een workshop improvisatie theater in de klas via de CJP Cultuurkaart. Meer weten over hoe dat werkt? Neem contact met ons op.

CJP cultuurkaart